Blog

Wanneer een VPS voor jou geschikt is

Bij het opzetten van een nieuwe website zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Zo zal je een geschikte domeinnaam voor je website moeten vinden, moet je een hostingpakket afsluiten, enzovoorts. In het geval van domeinnamen heb je de keuze uit verschillende extensies. De meest gebruikte extensie is de .nl-domeinextensie of de .be-domeinextensie.… Continue reading Wanneer een VPS voor jou geschikt is

Financieel

Welke soorten reclames bestaan er?

Dagelijks wordt de consument overrompeld met een heleboel reclames. Met reclames probeert een onderneming de verkoop van zijn diensten of producten te bevorderen. Het kan ook zo zijn dat een onderneming door middel van reclame een positief beeld wil creëren. Voor de verschillende doelen van reclames zijn verschillende soorten reclames die een onderneming kan inzetten… Continue reading Welke soorten reclames bestaan er?

Blog

Marketingtak: Influencer marketing!

Even een algemeen beeld vormen van Influencer marketing. Influencer marketing maakt gebruik van social influencers die social media platformen gebruiken en een grote ‘fanclub’ hebben. Het doel van influencer marketing is om een specifieke doelgroep aan te spreken met een Influencer, om deze vervolgens te activeren. Het idee erachter is dat de influencers en bloggers… Continue reading Marketingtak: Influencer marketing!

Blog

Waarom je als ondernemer je online marketing uitbesteden? 5 redenen!

Iedere ondernemer wilt online aanwezig zijn om nieuwe klanten aan te trekken en dus meer omzet te genereren. Maar de vraag is: ga je zelf aan de slag of wil je de online marketing van jouw bedrijf uitbesteden bij een expert?   Ieder marketingbureau verschilt in samenstelling en aanbod, maar er zijn tal van redenen… Continue reading Waarom je als ondernemer je online marketing uitbesteden? 5 redenen!

Blog

Waarom zou u een animatievideo voor uw organisatie moeten laten maken?

Heeft u wel is overwogen om een animatievideo te laten maken?  Waarschijnlijk niet, omdat u wellicht de voordelen er niet van inziet. Toch kan een animatievideo een positief effect hebben. Allereerst moet u bedenken voor wie u het laat maken. Dit is hoogstwaarschijnlijk voor uw doelgroep en uw klanten. In een animatievideo zou u bijvoorbeeld… Continue reading Waarom zou u een animatievideo voor uw organisatie moeten laten maken?