Blog

Tips voor goedkope marketing

Marketing is iets wat van veel waarde kan zijn voor jouw bedrijf. Meestal kost marketing echter veel geld en daarom twijfelen veel bedrijven om dit wel te doen.  In dit artikel worden een aantal tips beschreven over marketing die niet veel geld kosten. Zo ben je dus wel zichtbaar voor potentiele klanten, maar kost het weinig geld.

Gebruik maken van social media

Social media is een platform wat al jaren wordt gezien als een ideale manier om klanten aan te trekken. Social media is bovendien een relatief goedkope manier.  Je kan dit namelijk zelf helemaal gratis doen. Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van advertenties op social media. Advertenties kan je per dag kiezen en dit is ook helemaal niet zo duur. Zo heb je al advertenties van  5 euro per maand. Hierbij ben je er van verzekerd dat mensen in jouw doelgroep de advertentie te zien krijgen.

Bedrukken van kleding

Naast gebruik te maken van social media kan je er ook voor kiezen om kleding te laten bedrukken voor je bedrijf. Het zorgt voor een enorm bereik als je werknemers met bedrijfskleding lopen waar jouw logo op staat. Er zijn een aantal dingen belangrijk bij het bedrukken van kleding. Allereerst de kwaliteit van de kleding. Koop altijd kwalitatief goede kleding. Het is namelijk niet wenselijk dat je na 2 maanden nieuwe bedrijfskleding moet laten bedrukken, omdat de oude kleding kapot is of lelijk is geworden.  Daarnaast is het ook noodzakelijk om het  bedrukken van bedrijfskleding te laten doen door een erkend bedrijf in het bedrukken van kleding. Er zijn namelijk veel bedrijven op de markt die ook het bedrukken van kleding aanbieden, maar die geen kwaliteit leveren.   Klik op de link in dit artikel om te kijken wat een goed bedrijf is voor het bedrukken van kleding.