Blog

Website laten maken: door wie laat je dit het beste doen?

Ik heb gekozen voor Deal webdesign, een eenmanszaak in Aalst gespecialiseerd in het maken van professionele websites. Dimitri De Vleeschauwer werkt daar aan sites die handig zijn in gebruik en dit zowel voor de bezoeker als voor de admin. Jouw site aanpassen is niet moeilijk dankzij het welbekende Content Management Systeem WordPress. Heel makkelijk in gebruik trouwens. Je krijgt een opleiding maar alles wijst zichzelf uit eigenlijk.

 

Zijn websites zijn altijd responsive: websites die zich dus automatisch aanpassen aan iedere tablet of smartphone. Met +250 klanten zit je altijd goed bij hem. Iedere website die hij maakt, is technisch geoptimaliseerd zodat uw website enorm hoog scoort op de zoekmachien van Google (voor de organische resultaten dus). Op deze manier trekt jouw website de juiste mensen aan, namelijk zij die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Meer bezoekers dus, en meer leads en meer klanten. Wat wil je nog meer?

 

Bekijk zeker eens zijn portfolio en getuigenissen. Zij vertellen daar allemaal zeer duidelijk en open waarom Deal webdesign de betrouwbare partner is voor het designen van uw bedrijfswebsite. Website laten maken? 1 adres in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

 

Met meer dan 10 jaar ervaring, zowel in webdesign als logo ontwerpen, huisstijl, offline drukwerk zoals flyers en visitekaartjes, zit je altijd steengoed bij Deal Webdesign in Aalst.

Ik heb zelfs als cadeau een houten wijngeschenkkist gekregen. Waar vind je dat nog?