Blog

Waarom zou ik een professionele website laten maken?

Als eigenaar van een onderneming, stichting of vereniging heb je waarschijnlijk iets anders aan je hoofd dan de bedrijfswebsite. Wij van Bureau Feith begrijpen dat als geen ander. Daarom nemen wij je al het werk uit handen door een professionele website voor je te ontwikkelen.

Een responsive website laten maken

Wist je dat maar liefst 90% van de zoekopdrachten via Google resulteert in een websitebezoek of online aankoop? Zonder professionele website loop je dus klanten mis. Hierbij is het belangrijk dat je website niet alleen een mooi design heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is. Daarom kun je bij Bureau Feith een responsive website laten maken. Deze schaalt automatisch mee naar kleinere schermen zoals die van een tablet of telefoon. Bovendien kunnen websitebezoekers gemakkelijker navigeren.

website

Vindbaarheid van je website

Een responsive webdesign is prettig voor de bezoeker van je pagina. Google waardeert het dat jij het je gebruikers zo gemakkelijk mogelijk maakt, en plaatst jou daarom hoger in de zoekresultaten. Een responsive website laten maken is dus om meerdere redenen een slimme keuze. Om ervoor te zorgen dat je nog hoger in Google scoort, optimaliseert Bureau Feith je website zoveel mogelijk. Denk aan technische aspecten, maar ook door de juiste koppen, meta-informatie en structuur te gebruiken. Zo weten potentiële klanten je beter te vinden op het internet.

Website laten maken

All-in concept

Het team van Bureau Feith bestaat uit webdevelopers, vormgevers, SEO-specialisten en tekstschrijvers. Kom eens langs op ons kantoor in hartje Amsterdam en maak kennis met ons! Onze medewerkers zijn creatief en erop gebrand om een perfecte website af te leveren. Ook kunnen we je helpen met andere diensten, zoals het ontwerpen van logo en huisstijl. Wil je er visitekaartjes, brochures of flyers bij? Wij regelen het voor je.

3 redenen om je website te laten maken door Bureau Feith

  • Betrouwbare webhosting voor uitstekende prestaties
  • Al meer dan 300 ondernemers hebben Bureau Feith een website laten maken
  • Gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren in je website

Wil jij ook een professionele website laten maken en meer klanten binnenhalen? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.