Blog

Maak meer omzet met de hulp van een online marketing expert.

Als ondernemer met een eigen bedrijf ben je altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen, de markt waarin je zit, en hoe je je omzet kan laten groeien en nog beter zaken gaat doen. Als je alleen al gaat kijken naar de mogelijkheden van het adverteren en alle marketing opties dan kun je uren zoet zijn en soms zelfs door het bos de bomen niet meer zien. Je wilt tenslotte meer omzet, maar dat wil iedereen, en elk bedrijf waar je aanklopt, zal een bepaald tarief rekening voor een geleverde dienst, het probleem met veel diensten is dat je niet weet of het werkt, wat het resultaat zal zijn en of je er dus goed aan doet om daarop in te zetten. Natuurlijk is ondernemen nou eenmaal risico’s nemen, maar tegenwoordig lijkt het wel alsof dat begrip een eigen leven is gaan leiden, waardoor iedereen maar diensten tegen tarieven kan aanbieden maar geen garanties hoeft te geven.

 

Meer omzet voor iedereen.

We willen allemaal geld verdienen, en het liefst zoveel mogelijk, of je het geld nou wel of niet nodig hebt, en of je nou wel of niet een luxe leven wilt hebben, we willen allemaal succesvol zijn in wat we doen. Daarom is het veel verstandiger om zaken te doen met mensen die verstand hebben van zaken doen, alleen maar oog hebben voor meer geld en eisen stellen omdat je zo,n goede dienst aanbied is niet genoeg. Als ik iets verkoop, dan zou ik graag willen dat m,n product zo goed is dat je graag nog ene keer of vaker terug komt bij mij. Dat houdt in dat mijn product of dienst voor jou moet werken. Jij wilt geld verdienen, en je omzet laten groeien, daarvoor zet je marketing in. Veel marketing diensten werken niet goed genoeg of is het niet duidelijk dat het werkt, maar ondertussen betaal je wel grote bedragen aan deze partijen.

 

Neem als voorbeeld een TV Commercial, deze zijn vaak erg duur, op een commerciƫle tv zender liggen deze bedragen in de tonnen, een paar honderdduizend euro om je product enkele seconden op tv te laten zien. Ja natuurlijk zijn er veel kijkers, en natuurlijk zitten tussen deze kijkers ook jouw doelgroep. Maar is het bedrag gebaseerd op de werking van de commercial, of op het aantal kijkers?

 

Adverteren vaak een verloren investering.

Er zijn genoeg case-studies waaruit blijkt dat een bepaalde marketing campagne niet het resultaat behaald waar naar gezocht werd. En natuurlijk krijg je exposure en blijft het heus wel hangen bij mensen, en soms is het een investering voor op de langere termijn, maar laten we nou eerlijk zijn. Als er mogelijkheden zijn, waarmee je meteen resultaat hebt, waar zou je dan voor kiezen? Even simpel gezegd, een machine waar je 1 euro in stop en 2 euro uit komt rollen? Misschien niet zo eenvoudig maar deze machines bestaan wel degelijk, hier is wel enige deskundigheid voor nodig en daarvoor kun je het beste iemand in huren.

 

Succes met Google en Facebook.

Denk aan Google, Facebook, Adverteren op het internet, al deze diensten beschikken over gegevens die de veiligheidsdiensten in de jaren 80 al wouden hebben, juist ja alle mogelijke gegevens van iedere wereld burger. Ja je gelooft het misschien niet, maar Google en Facebook zijn bedrijven die beschikken over zoveel informatie van hun gebruikers dat ze in theorie zouden kunnen voorspellen wat je volgende aankoop zou zijn. En meer dan dat, Facebook bijvoorbeeld kan al bijna jouw hele dag in kaart brengen, wara je bent geweest en hoe lang etc, hoe dit werkt is een heel ander lang verhaal, maar het is wel een feit.

 

Daarom kun je ook wel begrijpen dat met deze informatie deze bedrijven je best mogelijke advertentie mogelijkheden zijn, en samen met de deskundigheid van een marketing expert inderdaad die machines kunnen zijn, waar je geld in stop en er meer geld uit komt rollen.

 

Online marketing experts & growth hackers.

Google en Facebook zijn maar twee van de vele voorbeelden, er zijn nog veel meer van deze online marketing diensten, waarmee je je bedrijf een flinke boost kunt geven en meer omzet kunt genereren, ongeacht wat je business ook is. Veel bedrijven en ondernemers onderschatten de kracht en effectiviteit van deze diensten. De reden hiervoor is vaak onbegrip, de meeste mensen weten gewoon niet hoe het werkt. Dat is ook waarom marketing experts soms growth hacker worden genoemd. Het lijkt bijna op hacken, met trucjes meer geld verdienen. Dat is het natuurlijk niet, het is gewoon een vak wat nog niet zo heel lang bestaat en daarom er maar heel weinig mensen verstand van hebben, en zelfs tussen de mensen die het doen, zitten marketing expert die niet alles begrijpen, maar wel genoeg om geld voor je te verdienen.

Maak meer omzet met de hulp van een online marketing expert. Art voor www.marketingondersteuning.com